Články o tradiční čínské medicíně

Nejnovější články

Polévka z kostí – základ zimní dietetiky

Jakmile nastane zima, je potřeba tělo zahřívat. Polévky z vývaru z kostí jsou nejlepším zdrojem tepla a živin, které můžeme svému tělu v zimních měsících dopřát. Čínská dietetika se nebojí živočišných bílkovin a tuků, protože ví, že ve stravě mají svém místo. Hlavně v zimě.

Čtěte více

Kauza Coriolus

V prosinci 2013 vydala Státní zemědělská a potravinářská inspekce opatření, kterým rozhodla o zákazu prodeje doplňků potravin obsahujících Coriolus versicolor (Outkovku pestrou). Po několika letech soudních sporů společnost PRAGON s.r.o. vysoudila povolení outkovku znovu prodávat. V kauze Coriolus zdaleka nepadlo konečné rozhodnutí.

Čtěte více
Zobrazit všechny novinky

Rýžová kaše

Rýžová kaše Rýže se v Číně tradičně konzumuje k snídani jako kaše, říká se jí čou (mandarínsky) nebo konží (jihočínsky). Číňané rýžovou kaši konzumují neochucenou, chuť jí dodávají další složky, to může být třeba kvašená zelenina. Pojďme si kaši z rýže uvařit!

Čtěte více...

Používáme cookies

Souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech?

Jak používáme cookies

Nastavení
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení