Články o tradiční čínské medicíně

Nejnovější články

Polévka z kostí – základ zimní dietetiky

Jakmile nastane zima, je potřeba tělo zahřívat. Polévky z vývaru z kostí jsou nejlepším zdrojem tepla a živin, které můžeme svému tělu v zimních měsících dopřát. Čínská dietetika se nebojí živočišných bílkovin a tuků, protože ví, že ve stravě mají svém místo. Hlavně v zimě.

Čtěte více

Kauza Coriolus

V prosinci 2013 vydala Státní zemědělská a potravinářská inspekce opatření, kterým rozhodla o zákazu prodeje doplňků potravin obsahujících Coriolus versicolor (Outkovku pestrou). Po několika letech soudních sporů společnost PRAGON s.r.o. vysoudila povolení outkovku znovu prodávat. V kauze Coriolus zdaleka nepadlo konečné rozhodnutí.

Čtěte více
Zobrazit všechny novinky

Zemřel Giovanni Maciocia – světově uznávaný autor základních učebnic čínské medicíny

Jeho čínské jméno mělo význam tisíce koní. On skutečně pracoval pro blaho všech pacientů ale i studentů TČM stejně usilovně, jako běží tisícihlavé stádo koní.

Čtěte více...

Používáme cookies

Souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech?

Jak používáme cookies

Nastavení
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení