Články o tradiční čínské medicíně

Nejnovější články

Rýžová kaše

Rýže se v Číně tradičně konzumuje k snídani jako kaše, říká se jí čou (mandarínsky) nebo konží (jihočínsky). Číňané rýžovou kaši konzumují neochucenou, chuť jí dodávají další složky, to může být třeba kvašená zelenina. Pojďme si kaši z rýže uvařit!

Čtěte více
Zobrazit všechny novinky

Proč nebýt smutný z přicházejícího podzimu?

Podzim je časem, kdy bychom z našeho života a všech jeho aspektů měli nechat odejít vše, co nám již dále neslouží a ponechat to, co nás posiluje. Čchi kovu nám dává sílu tyto dvě věci rozeznat. Ať jsou to věci, lidé, nemoce nebo emoce. Jaké funkce má v přírodním koloběhu podzim?

Čtěte více...

Vstupte do světa TČM

Nejbližší semináře

Používáme cookies

Souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech?

Jak používáme cookies

Nastavení
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení