Články o tradiční čínské medicíně

Nejnovější články

Rýžová kaše

Rýže se v Číně tradičně konzumuje k snídani jako kaše, říká se jí čou (mandarínsky) nebo konží (jihočínsky). Číňané rýžovou kaši konzumují neochucenou, chuť jí dodávají další složky, to může být třeba kvašená zelenina. Pojďme si kaši z rýže uvařit!

Čtěte více
Zobrazit všechny novinky

Jak houby pomáhají. Případy z praxe terapeutky TČM

Jak houby pomáhají. Případy z praxe terapeutky TČM Ve své ordinaci jsem nezřídka překvapená a nadšená účinky imunonutričních hub na naše zdraví. Ráda se s vámi podělím o pár praktických zkušeností.

Čtěte více...

Houby v biomase a tradiční čínská medicína

Houby v biomase a tradiční čínská medicína Jaký je rozdíl mezi houbovým extraktem a biomasou a proč bychom jako praktici tradiční čínské medicíny se měli o houbovou biomasu zajímat.

Čtěte více...

Vstupte do světa TČM

Nejbližší semináře

Používáme cookies

Souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech?

Jak používáme cookies

Nastavení
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení