Články o tradiční čínské medicíně

Nejnovější články

Rýžová kaše

Rýže se v Číně tradičně konzumuje k snídani jako kaše, říká se jí čou (mandarínsky) nebo konží (jihočínsky). Číňané rýžovou kaši konzumují neochucenou, chuť jí dodávají další složky, to může být třeba kvašená zelenina. Pojďme si kaši z rýže uvařit!

Čtěte více
Zobrazit všechny novinky

Akupunktura jako součást nehmotného kulturního světového dědictví UNESCO

Akupunktura jako součást nehmotného kulturního světového dědictví UNESCO Ve dnech 15.-19. listopadu 2010 se zástupci na zasedání UNESCO usnesli, že akupunktura jako součást tradiční čínské medicíny bude zahrnuta mezi poklady nehmotného kulturního dědictví světa.

Čtěte více...

Vstupte do světa TČM

Nejbližší semináře

Používáme cookies

Souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech?

Jak používáme cookies

Nastavení
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení